Voor ieder bouwproject

U huis laten verbouwen? Een nieuwe keuken installeren? Wij kunnen diverse bouwprojecten voor u uitvoeren.

Diamantgereedschap

"Diamantgereedschap voor specialisten", met THS Tools THS Tools, meer dan 30 jaar een gerenommeerde speler op de markt, met eigen producten en merk producten in Nederland en Belgie. Wij staan elke dag voor u klaar om u te helpen met advies.

THS TOOLS

Wij zijn THS Tools, een Groningens bedrijf dat hier in 1989 in het noorden van Nederland is gestart. We zijn begonnen als een plaatselijke distributeur, maar vanwege de hoge vraag naar onze producten en service, groeiden we al snel uit. We luisteren naar uw wensen en voorzien u van praktijkgericht advies. Wij hebben een mooie webshop waarin uw assortiment kan bekijken, schroom echter niet om bij vragen contact op te nemen via onze chat of per telefoon!

Diamantgereedschap

Als een premium diamantgereedschapdistributeur heeft THS TOols een breed assortiment diamantbladen en diamantboren. Daarnaast hebben wij ook veel diamant machines direct op voorraad leverbaar. Al onze producten zijn uitvoerig getest op de betreffende materialen om u het beste in onze branche te bieden. We verkopen niets tenzij we zien dat het naar onze tevredenheid werkt.

Service, service en nog eens service

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om een ??betrouwbare en betaalbare leverancier van diamantbladen en -boren te vinden. Daarom streven we ernaar onze beste service aan u te leveren. Wij geven graag product demo's op locatie om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is met onze producten. Wij brengen onze producten zelf langs of verzenden het via een van onze vervoerders. Als u uw bestelling sneller wilt hebben, kunnen wij u de producten ook per koerier sturen.