Voor ieder bouwproject

U huis laten verbouwen? Een nieuwe keuken installeren? Wij kunnen diverse bouwprojecten voor u uitvoeren.

Je huis verkopen? Lees deze tips

Ben je van plan om je huis te verkopen, dan is het van belang dat je dit goed regelt. Een huis verkopen kan veel gedoe opleveren. Je moet namelijk alles regelen wat te maken heeft met je huis. Daarnaast is het handig om het huis te adverteren. Hierdoor krijg sneller kopers die jouw huis willen kopen. Als je zelf jouw huis wilt verkopen, is het handig dat je deze tips goed doorleest. Je wilt namelijk niet je huis verkopen voor weinig geld.

Het uiterlijk van het huis

Wanneer je erover uit bent en je wilt je huis verkopen, dan is het handig dat je eerst kijkt hoe je het huis het beste kan verkopen. Als je je huis te koop aanbiedt, is het handig om foto’s te maken. Door de foto’s worden mensen enthousiast en willen ze al sneller je huis kopen. Het is dan ook van belang om goede foto’s te maken van het huis. Zorg ervoor dat het huis in de foto er uit springt. Dit spreekt namelijk onbewust de kopers aan. Als je foto’s van je huis wilt gaan maken, is het handig dat het huis er netjes uit ziet. Dat er bijvoorbeeld geen vlekken op de muren ziet zitten of juist een tuinslang die nog voor in de tuin ligt. Daarnaast is het ook handig om je tuin even netjes te maken. Veel kopers vallen tuinen ook op. Het is een deel van het huis en die hoort er ook netjes uit te zien.

De foto’s uploaden

Als je de fotos’ hebt gemaakt, kan je de fotos uploaden bij jouw advertentie om je huis te verkopen. De foto’s zijn netjes gemaakt en zien er goed en verzorgd uit. Als je zelf geen goede foto’s kunt maken van het huis, kan je een fotograaf inhuren die voor jou goede foto’s wilt maken. De foto’s zullen er dan ook professioneel uitzien. Hierdoor trek je al snel kopers aan en is je huis zo verkocht. Wanneer de advertentie op het internet staat, kun je afwachten totdat je een koper krijgt die jouw huis wilt overnemen.

Makelaar inhuren

Als je liever het verkopen van je huis overlaat aan een makelaar, is dit niet erg. Je hebt er zo geen werk aan omdat de makelaar alles voor jouw regelt. Zo regelt de makelaar de foto’s en de advertentie. Als je het huis wilt verkopen is het daarom ook perfect om een makelaar in te huren. Een makelaar is niet gratis, dat weet iedereen. Maar wat zijn de kosten van een makelaar? Kosten makelaar kunnen verschillend zijn. De gemiddelde kosten van een makelaar liggen tussen de 2000 en 6000 euro. Het klinkt duur maar de makelaar regelt dat jouw huis verkocht wordt.

Wat doet de makelaar?

Een makelaar zorgt ervoor dat je huis verkocht wordt voor een goede prijs. Het is dan ook de realistische prijs waarvoor de makelaar jou huis gaat verkopen. Doordat je je huis laat verkopen door een makelaar, zal je zelf geen werk hebben. Je hoeft namelijk niet zelf alles te regelen want de makelaar doet dit allemaal voor jou.