Voor ieder bouwproject

U huis laten verbouwen? Een nieuwe keuken installeren? Wij kunnen diverse bouwprojecten voor u uitvoeren.

Solaredge omvormer

Zonne-energie is duurzame energie, dit is beter voor het milieu en de wereld. Dat is waarom iedereen zonnepanelen zou moeten aanschaffen. Zonnepanelen leveren je uiteindelijk een heleboel op. Ze wekken zonne-energie om en de omvormer zet dit om in elektriciteit. Gewone omvormers zetten enkel de energie om in elektriciteit, maar de hoogwaardige solaredge omvormer doet meer dan alleen dat. Er wordt een smart-energy woning gecreëerd met deze omvormer. De solaredge omvormer is high-performance smart energy technologie. Er zijn genoeg redenen waarom iedereen zonnepanelen zou moeten aanschaffen. Ze zijn gewoon beter voor het milieu en uiteindelijk levert het geld op. Het aanschaffen van zonnepanelen is een goed idee en het zeker waard.

Zonnepanelen

Sinds 2012 groeit het aantal woningen met zonnepanelen explosief. Een enorm deel van de Nederlanders is bereid om zonnepanelen voor hun woning aan te schaffen, mits de investering binnen 10 jaar is terugverdiend. Want dat zijn zonnepanelen, een investering. Het is niet zomaar een aanschaf, maar uiteindelijk wordt dit allemaal terugverdiend. Het levert je steeds meer op door de jaren heen. Zeker met een solaredge omvormer kun je alles eruit halen wat een zonnepaneel te bieden heeft. In de meeste gevallen worden zonnepanelen op het dak geplaatst maar ze kunnen ook zeker op andere plekken zoals de grond. De solaredge omvormer kan op allerlei plekken geplaatst worden.

Wat doet een omvormer

Een omvormer is eigenlijk een super simpel onderdeel van de zonnepanelen, maar wel een heel belangrijk onderdeel. Dit is namelijk het onderdeel dat de zonne-energie omzet in elektriciteit. En dat is waarvoor zonnepanelen natuurlijk op je dak zitten, om elektriciteit op te wekken. Een simpele omvormer zet alleen de energie om in elektriciteit. Tegenwoordig zijn er veel uitvindingen, waaronder de solaredge omvormer die net een stapje verder gaat dan een andere omvormer.

Solaredge omvormer

Een solaredge omvormer is meer dan enkel een omvormer. Het is high-performance smart energy technologie. Het maakt van je woning een echte smart-energy woning. De solaredge omvormer monitort en beheert de productie, de opslag en het gebruik van de zonne-energie. Dit alles bij elkaar maakt een woning smart. Daarnaast kan er ook nog een power optimizer worden bijgeleverd om de opbrengst van de zonnepanelen per stuk te verhogen. Bij een smart energy-woning wordt de elektriciteit verdeeld tussen andere slimme apparaten. Zo’n omvormer is niet moeilijk te installeren en kan simpel gekoppeld worden aan het intranet en/of een app. Daarin kan hij makkelijk beheert worden. Wanneer er ineens een storing is zie je meteen in de app welk paneel de storing heeft en zo kan dat snel opgelost worden.

Zonnepanelen aanschaffen

Het aanschaffen van zonnepanelen voor je huis is een keuze waar je goed over nadenkt en bewust maakt. Het is even een investering, maar die wordt over de jaren zeker terugverdiend. Uiteindelijk kost het veel minder dan andere vormen van energie en na heel wat jaren kan het zelfs geld opleveren. Bij gespecialiseerde bedrijven kun je zonnepanelen aanschaffen en wordt je goed geholpen bij je keuze. De garantie op zonnepanelen is soms wel tot 25 jaar.